2012. október 18., csütörtök

GUACAMOLE - IRÁNY MEXIKÓ!

 
A Guacamole azték eredetű, krémes avokádómártás, tacoval fogyasztva, vagy kenyérre kenve is nagyon finom.

Hozzávalók: 
2 érett, puha avokádó
2 felaprított paradicsom,
fél citrom leve
néhány csepp chiliszósz, vagy csipetnyi chilipor (elhagyható)
csipet só
csipet őrölt feketebors
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
pár darab friss koriander levél (elhagyható) 


1. Hámozd meg az avokádókat, majd hosszában vágd ketté a mag körül és vedd ki a magját.
2. Tedd egy tálba az avokádókat, és villával törd pépesre.
3. Add hozzá a többi hozzávalót és egy keverd amíg lágy, krémes lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése